Nytt boende

Nytt boende

I oktober 2022 fick jag tillgång till mitt nya boende. Ett hus i Vretstorp ca 600m från fastigheten som vi bodde i tidigare.

I princip det enda tillgängliga objektet, tillräckligt nära brandstationen så att jag skulle kunna jobba kvar även som deltidsbrandman och som jag skulle kunna få innan det datum hon satt då jag skulle vara ute ur huset som vi bott i gemensamt och där det skulle finnas bra med plats till alla barnen.

Jag ska få hjälp av mina bröder och min far att flytta ut sakerna. Dagen innan jag ska flytta frågor hon om jag vill ha hjälp att packa, men jag är tydlig med att jag inte vill ha någon ytterligare hjälp att packa eller flytta ut, vilket hon då accepterar.

Men på flyttdagen är det ingen som bryr sig om denna önskan. Då har hon tagit dit sin nya, och en kompis till henne som, medans jag och mina bröder är iväg med ett flyttlass, går in i den bostadsdel som jag har haft och ställer ut allt mitt bohag på trottuaren utanför så att vi nätt och jämt hinner med att lasta, och folk som går förbi frågar om det är loppis.

Det tragiska är att jag vet att de hade hävt ut det på trottuaren denna dag, även om jag av någon anledning inte skulle ha fått tillgång till mitt nya boende.

Nu är boendesituationen iallafall löst och vi flyttar till ett hus där alla barnen kan få sitt eget krypin under mina barnveckor.

jakob

Lämna ditt meddelande